Vi giver dig en bedre interkulturel kompetence

Speak Global Institute fokuserer på, at forbedre den interkulturelle forståelse og kompetence i jeres firma eller organisation. Vi tilbyder kulturelle kurser og skræddersyede sprogkurser til erhvervslivet og offentlige etater, i de fleste af verdens kulturer og sprog.  Vi tager udgangspunkt i det individuelle ønske og behov, og kan derved inddrage elementer fra din branche eller arbejdsplads ind i sprogkursets undervisning hvis dette skulle ønskes.

Vi garanterer en høj standard på lærere, kursusmaterieler og kursuscentre, og organiserer alle praktiske detaljer hvad angår planlæging af kurset. Vi tilpasser lektionerne efter deltagernes individuelle ønsker, niveau, branche og arbejdsplads.

Alle folk, virksomheder og brancher har sit eget sprog og sine egne behov. I planlægningen af hver enkelt kursus tager vi udgangspunkt i kursusdeltagerens sproglige målsætning og deltagerens kalender. Hvis man ikke på forhånd er helt sikker på sit sproglige behov hjælper vi med at kortlægge dette og finde det rigtige kursusalternativ.