Sprogtræning

Vi tilbyder alle former for sprogtræning. Lige fra individuel undervisning, til erhversrelaterede gruppeundervisning som dækker de fleste sproglige områder og behov. På vores skole i London arrangerer vi også åbne gruppekurser i engelsk indenfor de mest efterspurgte fagområder. Hvis du ikke finder et erhversområde i menuen til venstre som passer til dit behov, henviser vi til “Andre fagområder”.

Vores lærere har ikke kun undervisningserfaring men også erfaring fra en professionel karriere. De forsøger at udvikle sig hele tiden i takt med udviklingen i de forskellige fagområder.

Det er bla. af denne grund at det er vigtigt at du på forhånd giver os alle de relevante oplysninger om dit erhverv og branche, samt information om din stilling og dit kommende behov for sprogkundskabet.

Ansatte med samme arbejdsområde som dig selv men fra anden branche kan have tilsvarende sproglige behov. Derimod kan andre fra samme branche, men med forskellige arbejdsområder have en andet sprogligt behov.

Hvilke sproglige discipliner som omfattes i vores forskellige kurser variere, men det kan bla. omfatte: Konversation, skriftlig sprog, udtale, præsentationsteknikker, fagudtryk og ordforråd.

Læs også mere om vores forskellige undervisningstyper.