Cambridge

Cambridge er en af de mest berømte universitetsbyer i England. Studerende og forretningsmennesker fra hele verden rejser til Cambridge for at studere der, hvor Englands beste lærere underviser. Vores skole i Cambridge er stolte af at være blandt byens mange anerkendte undervisnings organisationer!

Cambridge ligger en times togtur fra London, og er en malerisk by ved elven Cam. Byen har i flere hundrede år været et akademisk samlingspunkt, og selv om man stadig overvældes af byens historiske og flotte bygninger er Cambridge en særdeles levende studenterby.

Skolen
Bag skolens fantastisk flotte facade fra Edward VIIs tid ligger en meget moderne sprogskole. Skolen rummer ni lyse og veludstyrede klasseværelser, et moderne multimedie- og datacenter med internet, studierum, bibliotek og kaffebar. Her serveres også varme retter og snacks hele dagen. Skolen er blandt de mest populære i byen, så her vil du møde mennesker fra hele verden!

Indkvartering
– Værtsfamilie
– Kollegium
– Hotel

Aktiviteter i Cambridge
Skolens aktivitetsledere er altid behjælpelige med gode råd om, hvordan du bedst kan udnytte fritiden i Cambridge. Her organiseres lokale sportslige aktiviteter, som svømning, fodbold og tennis, og skolen har et omfattende ugeprogram med spændende udflugter og besøg diverse steder. Programmet omfatter bl.a. en rundtur på Cambridge College, sightseeing i byen, teateraften og koncertbesøg, udflugter til Stratford, besøg på Fitzwilliam Museet, sportslige aktiviteter, weekendudflugter til Paris eller Edinburgh og selvfølgelig også et besøg til London.