London

I vores kursuscenter i Piccadilly vil du opleve en unik blanding af kultur, traditioner og moderne effektivitet. Vores top moderne kursuscenter ligger i hjertet af byen, med gangafstand til de fleste kendte attraktioner. Skolen drives af et af verdens mest anerkendte sprogskoler organisationer.

På kursuscenteret finder du vores Executive Centre med rigtige gode faciliteter, bl.a. dejlige klasselokaler med air-condition, en veludstyret selvstudieafdeling med Internett-tilgang, video- og lytteudstyr, samt læsesal, boghandel og bibliotek. Du har også mulighed for at slappe af i salonen, der kan læse fde nyeste nyheder og tage en kop kaffe mellem lektionerne. Vores lærere er højt kvalificeret og vil give dig den skræddersyet undervisningen du forventer, samtidig med, at de gør deres bedste for at gøre dit intensive program spændende og varieret.

Indkvartering i London
– Værtsfamilie
– Hotel

Kursuscentret har egne ansatte, som arrangerer aktiviteter hver aften, for at du og dine medstuderende bliver fortrolige med byens historiske seværdigheder og specielle atmosfære. Gennem disse aktiviteter vil du tilegne dig yderligere sprogfærdigheder, og opnå en solid sproglig fremgang. Vi arrangerer privat indkvartering, hvis du ønsker dette. Du kan også vælge mellem de forskellige hoteller i nærheden af skolen.