Paris

Paris er en yderst charmerende, men samtidig sofistikeret verdensmetropol. Paris er det perfekte sted at studere! Her finder du umådelige seværdigheder, kulturelle steder og mindesmærker.

Skolen har også et kulturprogram for vores studerende, som omfatter besøg i de berømte museer i Paris.

Skolen
Skolen er centralt placeret ved “Les Grands Boulevards”, kun nogle få minutters gang fra Louvre, operaen og Centre Pompidou. Den blev grundlagt i 1988 og holder til i en typisk pariserbygning. Skolen indeholder 20 store klasselokaler med audiovisuelle hjælpemidler, internetcafé med multimediemaskiner og gratis internet-adgang. Alle lærerne har selvfølgelig fransk, som sit modersmål, og vil gøre deres bedste for, at du gøre hurtige fremskridt. Her kan du også vælge at udvide dit sprogophold med kursus i udkanten af byen i perioderne juli og august.

Indkvartering
– Værtsfamilie
– Kollegium
– Hotel

Aktiviteter i Paris
Skolen har et omfattende aktivitets- og kulturprogram, som omfatter besøg i Paris’ mest berømte museer og parker som Louvre-, Picasso- og Versaille-museet, udflugter til f.eks. Loiredalen, Chantilly, Euro Disney, Asterix Park og France Miniatures. Derudover arrangeres der også tilgang til forskellige sportslige aktiviteter.