Firenze

Ingen anden by viser Italiens ånd tydeligere end Firenze. Byen er en fasinerende blanding af middelalder, kulturskatte fra renæssancen og super moderne livsstil. Findes der et bedre sted at opleve det italienske sprog?

Firenze bybillede har ikke ændret sig meget siden det 15. århundrede – og det gir en stemning som kun få andre byer kan tilbyde. Stå på den flotte Ponte vecchio ved solnedgang, gå rundt i det berømte galleri Uffizi, gå ned langs floden Arno eller nyd den typiske florentinske mad på én af de mange udendørs caféer og restauranter i Firenzes gader.

Skolen
Vores skole i Firenze har undervist italiensk siden 1982. Skolen ligger i byens hjerte, i det flotte Santa Croce-kvarter, og benytter sig af de mest moderne undervisningsfaciliteter, samt tilbyder et bredt udvalg af sociale aktiviteter.

Indkvartering
– Værtsfamilie
– Lejlighed
– Hotel

Aktiviteter i Firenze
Skolen tilbyder et komplet fritidsprogram som inkluderer besøg til både Uffizi og Accademia gallerierne, Baptisteria og Ponte Vecchio. Weekend-udflugter til Pisa, Siena og Venezia, såvel som dagsturer til det kendte vinområde Chianti.