Roma

Rom er én af verdens ældste og mest spændende byer. Vores skole ligger inde i centrum, hvilket gør det nemt at opleve og færdes blandt byens utallige seværdigheder og historiske monumenter. Hvad med at opleve byen på en scooter, sammen med din sproglærer?

I Rom slår kontrasten mellem det antikke og hektiske modernitet meget hårdt igennem. Trevifontænen, Den spanske trappe, Colosseum, Forum Romanum, det Sixtinske kapel, Vatikanet, de mange fortovsrestauranter, de kendte Gelaterias (isboder), og de helt utrolige shoppingmuligheder, gør denne by helt unik hvis man ønsker at opleve den italienske magi!

Skolen
Skolen blev grundlagt i 1974 og ligger i en elegant bygning i nærheden af Roms hovedbanegård og mange af byens største turistattraktioner. Skolen er godkendt af det italienske uddannelsesdepartement og har meget gode ressourser, bl.a. meget komfortable klasseværelser og sproglaboratorier. Skolen indeholder også en snackbar, tagterrasse, spændende aktiviteter og et utrolig hjælpsomt og venligt personale.

Indkvartering i Rom:
– Værtsfamilie
– Lejlighed
– Hotel

Aktiviteter i Rom
Skolens aktivitetskoordinatorer hjælper dig med at opleve Rom. Listen indeholder alt fra sightseeing til forskellige typer af sport.