Colleges

Vi er meget omhyggelige i valget af vores colleges, og alle skolerne bliver vurderet, hvert år for, at overholde vores krav og standarder. Når du har fundet det college, som du finder mest egnet til dig og dine behov, skal du blot tilmelde dig!

Du vil derefter få tilsendt en del papirer, som vi beder dig udfylde så grundigt, som overhovedet muligt, da dette letter processen, som i forevejen kan tage nogle måneder. Vedlæg alle de tilsendte papirer i en mappe samt sørg for, at du har udfyldt og vedlagt alt det der står på din checkliste. Checklisten kan variere fra college til college, men det er vigtigt, at alle punkterne bliver opfyldt. Når du er helt færdig med ansøgningspakken, så send den blot ind til os og vi vil derfra sørge for, at skolen modtager de nødvendige papirer fra dig for at kunne optage dig på netop det college du ønsker.

Venligst vær opmærksom på, at du ikke betaler skolepenge direkte til os. Vi kræver blot et formidlingsgebyr på 3.250 kr. for at hjælpe dig ind på dit drømmestudie på et amerikansk college. Dette beløb skal veære betalt før, at vi sender din ansøgningspakke videre til det valgte college.

Vær opmærksom på at være tidligt ude med at søge om optagelse på college, da ansøgningsprocessen kan tage nogle måneder.