Green River Community College

Green River er et to år gammelt college i det nordvestlige USA, 35 minutter syd for Seattle i Auburn, Washington, USA. Beliggenheden tæt ved Seattle giver de studerende mulighed for at nyde alle det kulturelle og øvrige aktiviteter i en storby, samtidig med at de bor i et mindre, familieorienteret samfund med et indbyggertal på 35.000. Green River er også et sikkert og indbydende område.

Hvorfor vælge Green River Community College?
Green River Community college er et klogt valg for internationale studerende. Lavere omkostninger, personlig service og lavere adgangskrav er tre gode årsager. College’s studerende er videre blevet optaget på nogle af USA’s bedste universiteter.

Studerende, der har indledt deres studier på Green River, får akademisk og personlig succes gennem engagerede lærerkræfter og medarbejdere samt en lav klassekvotient og personlig rådgivning.

Klima

Begrebet “godt vejr” er som man ser på det. Hvis du er frisk og ikke bange for at blive lidt våd, er området et godt sted for udendørsaktiviteter året rundt.

Hovedfag

Green River Community College tilbyder mange hovedfag, der kan overføres til universitetsstudier: kunst, design, erhvervsrettede fag, IT, økonomi, teknik, journalistik, matematik og fotografi er populære fag for de internationale studerende.

School Completion er et populært program for internationale studerende, der ønsker et eksamensbevis fra en high school. High School Completion-programmet kan tages som en del af et første år i et universitetsprogram, der kan overføres til universitetsstudier. Studerende skal være 17 år, når de melder sig til programmet.

Innkvartering

Alle internationale studerende bor hos en værtsfamilie den første måned, de går på Green River Community College. Værtsfamilien henter dig i lufthavnen, viser dig rundt i området, tager med på besøg på campus, hjælper med banktransaktioner, sørger for Washington State ID, eget værelse med kost, telefonkort til udenbys samtaler og hjælper med at finde indkvartering til den studerende.

Privat ophold hos en værtsfamilie, deleboliger med andre studerende og lejligheder er tilgengeligt. Et kollegium med 300 senge stod færdigt i 2004.

Sport

Førsteholds-sportsaktiviteter for herrer omfatter baseball, basketball, fodbold, tennis og golf. Kvinder kan deltage i volleyball, basketball, fodbold, tennis og golf.

Der er mange interne sportsaktiviteter, et fitnessrum, gymnastiksal og vægttræningsrum til de studerende.

Aktiviteter

En fuldtidsansat aktivitetschef for de internationale studerende planlægger aktiviteter og udflugter med jævne mellemrum. Der er over 30 organisationer på universitetsområdet, du kan deltage i, f.eks. klubben for de internationale studerende, kor, drama, universitetsavis og en radiostation.

Tag toget eller bussen til Seattle og vælg blandt et udtal af aktiviteter. Se en professionel idrætsbegivenhed, besøg det berømte Pike Place-marked eller køb vildt ind. Ikke langt fra Seattle er der mulighed for at stå på ski eller tage på hiking på Mt. Rainier, fiske i Puget Sound, og tre timer nordpå ligger Vancouver i Canada.

Quick Facts

Beliggenhed: Quick Facts om Green River, Washington

Beliggenhed Auburn, Washington
Indbyggertal 41.000
Studenttal 9000
Type skole Offentlig, toårig community college
Grader som tilbydes AA, AS
Udenlandsstudenter 400
TOEFL-krav 500/173 eller ESL
Skolepenge $ 7350 per år, ekscl. bolig

Sommeren er kølig og normalt tør.