Santa Monica

Santa Monica College er beliggende i den vestlige del af Los Angeles-området. Dette er den ideelle skole for den selvstændige studerende, der nyder at være i et storbymiljø. Los Angeles-området er et mangfoldigt samfund med mennesker med forskellig kulturel, etnisk og økonomisk baggrund. Santa Monica har utallige forretninger, restauranter, et livligt natteliv og kilometerlange strande!

I Santa Monica har du lune til varme temperaturer året rundt. Sommeren kan være meget varm: 26-35 oC og vinteren mellem 6-12 grader med nogen regn. Det varme klima, stranden og de mange aktiviteter i Santa Monica gør dette college meget attraktivt for internationale studerende. Mange studerende er også glade for at bo i egen lejlighed. Der bliver næsten dagligt optaget mange film og tv-udsendelser i Santa Monica. Kom helt ind bag kulisserne og se filmaction på første række!

Da der er mange studerende, er det ikke sikkert, at internationale studerende får deres første præference opfyldt. Du må være forbedret på at være fleksibel, når du vælger fag.

Dette er kun et udpluk fra listen. Spørg os, hvis du ikke kan finde dit foretrukne hovedfag: Revision, arkitektur, kunst, biologi, radio/tv, erhvervsrettede fag, biografkunst, IT, dans, økonomi, elektroteknik, modedesign, grafisk design, boligindretning, journalistik, musik, fotografi, fysisk uddannelse, psykologi, studier i rekreation og fritid og teatervidenskab.

Der er ikke mulighed for indkvartering på campus, men ved ankomsten kan vi arrangere, at du får hjælp til at finde en lejlighed eller en værtsfamilie. Forbered dig på at bo på hotel et par dage, mens du finder et sted at bo. Indkvartering i Los Angeles-området er meget dyr på grund af den store efterspørgsel.

Du kan deltage i flere forskellige collegekonkurrencer. Mænd kan bl.a. forsøge sig i basketball, orienteringsløb, fodbold, svømning, banesport, og volleyball. Og kvinder kan prøve kræfter med basketball, orienteringsløb, fodbold, softball, svømning, tennis, banesport, volleyball og vandpolo. Der er også flere collegehold hold med mindre konkurrenceprægede aktiviteter. Der er stadion, gymnastiksal, løbebane og en stor swimmingpool på området.

Der er over 50 klubber for studerende med særlige interesser, som videnskab, erhvervsliv og samfundsservice. Klubaktiviteterne kan bestå af møder, udflugter, koncerter eller sociale arrangementer. Du har måske lyst til at deltage i musik- eller teaterforestillinger eller overvære sådanne på campus. Uden for campus er der utallige aktiviteter at vælge mellem. Slap af på stranden eller tag en tur i pariserhjulet i Santa Monica Pier-forlystelsesparken. Gå en tur på Third Street Promenade, hvor det vrimler med mennesker, butikker, restauranter, gadekunst og forskellige kunstnere. Hollywood ligger i nærheden, og her kan du besøge et af filmstudierne og se, hvordan en film bliver til. Los Angeles har flere førende baseball- og basketballhold, det verdensberømte Getty Art Museum, comedy-klubber og mange internationale popkoncerter.