Velkommen til Speak High School Year

Et skoleår i udlandet vil give dig gode sprogkundskaber, nye venner og ny inspiration. Kort sagt udvide din horisont.

Der er mange gode grunde til at pakke tasken og tage af sted på et skoleophold med os. Flydende sprogkundskaber, blive en del af en helt ny livsstil og en ny kultur. Et skoleår i udlandet vil give dig verdifulde livserfaringer, of det vil være en investering i din egen fremtid. Vi hjælper dig med at find frem til nettop de løsninger, der giver dig muligheden for at opleve de mange glæder, der er ved at leve og studere i et andet land.

Speak afholder en række infomøder. På møderne vil vi gennemgå vores High School ophold, programlande og adgangskrav samt svare på de spørgsmål, du måtte have. Møderne varer ca. en time, og det vil også være muligt at ansøge om godkendelse til programmet på mødet, ligesom vi altid står til rådighed for en personlig samtale efter mødet. Deltagelse i møderne er uforpligtende og gratis, og det er for dig, der endnu ikke har besluttet, om du vil på High School.

Vi  tilbyder også dig og dine forældre en individuel og nyttig vejledning om et skoleophold i udlandet, da vi ved, hvor vigtigt det er, at man er velforberedte i forhold til at tackle de oplevelser, glæder og udfordringer, der er forbundet med et udvekslingsophold. Vores lokale interview-vejledere vil give jer en gennemgang af, hvad Speak High School programmet går ud på, og de mange af de praktiske detaljer i forbindelse med dit skoleår. Er du interesseret i et gratis informationsmøde med efterfølgende interview, kan du tilmelde dig ved at klikke her.