Ansøgningsprocessen

page-australia-leisure

 1. Tilmelding
  Du kan tilmelde dig her eller ringe til os.
 2. Infomøde og interview
  Når vi har modtaget din tilmelding, vil vi aftale et personligt infomøde og interview med dig. Det er er gratis og helt uforpligtende, og vil give dig og dine forældre en grundig introduktion til, hvordan programmet fungerer, og hvad det vil sige at være udvekslingselev.
 3. Accept
  På baggrund af det personlige interview med dig, vil du få tilbudt en studieplads. Allerede her begynder arbejdet med at få de formelle forhold bragt på plads.
 4. Forberedelser inden afrejse
  Det er meget vigtigt, at du er godt forberedt på dit skoleår i udlandet. Derfor sender vi dig månedlige opdateringer og diverse relevant informationsmateriale helt frem til sommeren før afrejse.
 5. Orienteringsweekend
  Det er obligatorisk for alle elever at deltage i en orienteringsweekend inden afrejse. Her vil vi gennemgå væsentlige forhold, der knytter sig til udvekslingsåret. Både du og dine forældre vil få mulighed for at stille spørgsmål til det, I er usikre på. Vi vil bl.a. gennemgå vor Student Handbook, værtsfamilierne, skolerne og regler og bestemmelser, og I vil få møde vore Returnees, elever der tidligere har været afsted.