England

England – der hvor de taler “rigtig” engelsk! Lær at englænderne er mere end fish&chips og fodbold. Du vænner dig hurtigt til at gå i skoleuniform – dette er påkrævet på nogle skoler – og få nye engelske venner. Dette flotte traditionsrige land på den anden side af Nordsøen byder på alt, hvad man kan ønske sig fra det hektiske byliv til det fredelige landsbyliv. Når skolesystemet til og med er helt i top, er det nemt at forstå, hvorfor England er et populært rejsemål for vores udvekslingselever.

England er et imperium, hvorfra konger har regeret verden og udbredt den engelske kultur til mange kontinenter. Du vil hurtigt opdage, at englænderne er til mere end “five o’clock tea”, og de har stolte traditioner i skolerne.

Hos os kan du også selv vælge skole, og et akademiske niveau, der passer bedst til dig. Engelske skoler holder ofte en højere akademisk niveau, end hvad vi er kendt med her hjemme, så det kan være fornuftigt at bruge lidt tid på, at finde en god balance mellem skole og fritid. Vores kontor i England vil også være tilgængeligt for dig i denne processen, hvis du skulle have behov for hjælp.

I England kan du enten bruge et semester eller et helt skoleår på at leve som den engelske ungdom. Bo hos en værtsfamilie og opleve den uovertrufne kvalitet, som kendetegner de britiske skoler. Vi har vores egen organisation i England, Speak Cultural Exchange, som udvælger de bedste engelske skoler til vores udvekslingselever. Takket være deres grundige arbejde kan vi tilbyde dig gode muligheder for at få opfyldt dine ønsker.