Fritid i England

Mange skoler i England tilbyder gode muligheder for fritidsaktiviteter af forskellig slags. Det kan være klubber, kor, fotografi, data-fag, sprog og sportsaktiviteter, hvor man kan træffe andre unge mennesker.

Typiske sportsaktiviteter i England er fodbold, tennis, basket, netbold, dans og rugby. På nogle skoler laver de musicals, og der findes teatergrupper. Aktiviteterne på skolen kommer an på skolen størrelse og økonomi.

Et andet socialt mødested er den lokale pub. Her har man adgang, hvis man er 14 år eller ældre, men de sædvanlige regler omkring køb og brug af alkohol er, at man skal være 18 år. Her samles mange efter job eller skole for at tale med venner eller kolleger.

Nogle af vores elever har deltaget i ridning og turneringer. En del af disse arrangementer er i privat regi, og der skal man regne med at skulle betale for ydelserne. Det er kutyme, at man spørger om, man må tage venner med hjem, og man på forhånd aftaler, hvis man gerne vil noget efter skoletid. Familien har ansvaret for dig og vil gerne have, at du føler dig tryg og sikker under dit ophold i England.