Optagelseskrav

Der er forskellige optagelseskrav til de forskellige lande. Generelt kræves det dog, at alle ansøgere skal studere på fuldtid frem til sommeren før afrejse og have et karaktergennemsnit på minimum 7. Du skal normalt være mellem 15 og 18 år ved ankomsten til værtslandet.

Du bør især have gode sprogkundskaber, være fagligt motiveret og have interesse for andre kulturer og nationaliteter. Du skal have færdiggjort 9. klasse og må ikke have fuldført en gymnasial uddannelse.