Australien

Der er mange grunde til at Australien er en meget attraktiv destination for internationale studerende. Landet er sikkert, venligt, og selv om det har et af verdens højeste levestandarder, overraskende billigt. Australien sætter også strenge standarder for alle typer af skoler, garanterer fortræffelig undervisning på godkendte skoler. Australiens byer er ligeså imponerende som resten af landet – fra kosmopolitisk raffinemeni Sydney, til charmen og venligheden i Perth.

Kombinér disse fordele med chancen for at opleve livet på dette enestående kontinent, og du vil finde Australien irresistible uimodståelig! Vi har to fremragende sprogskoler i Perth og Sydney.

Arbejd mens du studerer
Hvis du tager til Australien på et student visum har du lov til at arbejde op til 20 timer per uge – en god mulighed for at anvende det du har lært på sprogskolen i “real-life” situationer. Vores personale kan give dig informationer om hvordan du finder et deltidsarbejde.

Engelsk er det mest anvendte sprog til international kommunikation er engelsk. Ønsker du at forbedre dit sproglige niveau i engelsk giver vi dig en mulighed for at opfyldt dette ønske.