Bolivia

Bolivia har 8 millioner indbyggere og strækker sig gennem Andesbjergene. Landet har sit navn efter den Creolske uafhængighedshelt Simón Bolívar. Indbyggerne består for det meste af Mestizo’er. Bolivia har et utrolig flot landskab og en storslående natur!

Sucre er hovedstaden i Bolivia. På grund af byens velbevarede hvide bygninger fra kolonitiden er byen kendt som den hvide by i “Los Americas”. Her finder du gammel kolonial charme i massevis! Byen blev grundlagt i 1538 og blev kaldt ”La Plata”.

Erklæret som en historisk bevaringsværdig by af UNESCO, har byen klaret at bevare sine stærke spanske rødder i alt fra arkitektur til universiteterne, planlægningen af byens ”Plaza de 25 de mavo” og de mange kirker. Med sin rolige befolkning på ca 17.000 mennesker er Sucre en idéel beliggenhed for at lære spansk og Sydamerikansk historie og kultur.

Skolen i Sucre finder du midt i byens centrum, meget tæt på byens store Plaza. Skolen ligger i umiddelbar nærhed til bogstavelig talt alle de bedste seværdigheder byen har at tilbyde.

Undervisningen finder sted om morgenen og om eftermiddagen. Skolen ligger i en to-etagers bygning og indeholder 17 klasseværelser, et bibliotek, fælles køkken, to videorum, hyggelige terrasser, syv badeværelser og en restaurant som er åben for både elever og lokale indbyggere.

Du kan vælge nedenstående kursustyper
– Intensiv Gruppe (20 lektioner spansk)
– Superintensiv Gruppe (30 lektioner spansk)