Chile

Santiago, Chiles hovedstad ligger lunt i en dal med Andes-bjergene som baggrund. Centralt placeret gør det byen til en perfekt base til både at besøge det sydlige og nordlige Chile, såvel som til at se seværdighederne i den centrale region. Santiagos klima er mildt, meget som i det nordlige Californien, USA.

Selvom vintrene er milde må man regne med, at når det regner i Santiago, så sner det i Andes-bjergene, og for dig der er glad for at stå på ski, vil du sætte stor pris på at vide, at ski-områderne Valle Nevado, Colorado og La Parva kun ligger en time væk. Kysten vest for Santiagoer smuk og sjov at besøge hele året rundt, men særligt om sommeren. Der er adskillige populære strande, fantastisk natur og mange feriesteder samt små rustikke kystbyer.

I teorien ville du kunne stå på ski, spille tennis og ligge på stranden – alt sammen på den samme dag! Santiago blev grundlagt i 1541 af Pedro de Valdivia. Byen idag er en interessant mix af koloni-, viktoriansk og ultramoderne kontorbygninger. Det er en meget sikker og behagelig by,hvor du vil finde dens 5 millioner indbyggere meget venlige og gæstfrie overfor alle fremmede. Her har du den latinamerikanske charme og kultur med alle behagelighederne fra den vestlige verden.

Santiago er en meget effektiv by ud fra sydamerikanske standarder, og du vil ikke få problemer med at finde vej rundt. Santiago er en kontratsernes by; den gamle kolonistil og det ultramoderne, energiske gader og rolige parker, elegant shopping and gademarkeder, spændende natteliv og romantiske restauranter. Kombineret med de smukke landskaber i omegnen og de majestætiske Andes-bjerge ligger klar for dine fødder blot minutter fra byen. Et fantastisk sted at lære spansk.

Vores partnerskole i Santiago de Chile blev etableret i 1990. Skolen ligger i Providencia-nabolaget, bekvemt med dens kombination af moderne højhuse, kontorbygninger, shopping og fortovscaféer mixet med stille alléer med beboelse.

Skolen ligger blot nogle få karéer fra Santiagos moderne og effektive metro, som let bringer dig til bymidten.

Skolens moderne faciliteter og højtuddannede, erfarne lærere gør det til et idéelt sted at lære spansk både for professionelle, besøgende og internationale elever