Equador

Ecuador er et lille og roligt land på Stillehavskysten i Sydamerika. Landet har 12 millioner indbyggere, og de er stort set alle af Mestizo afstamnming. Dette er et land fuld af kontraster, hvor vulkaner deler billedet med de vilde skove ved Amazon-floden.

Ecuador er det tryggeste og sikreste land i Sydamerika, og med sit varme og stabile klima året rundt er det et perfekt sted for både sprogundervisning og fritid. Landet byder dig velkommen med sine venlige indbyggere, flotte landskab og rige kultur.

Hovedstaden Quito blev grundlagt i 1534 af spaniolerne som fandt en livlig og rig Inka-kultur. Quito ligger i Ecuadors højland, og har et meget rimeligt prisniveau.

Hovedstaden Quito er delt ind i tre dele: den moderne del, den gamle del og boligstrøget. Byen har mere end 2 millioner indbyggere, og gaderne er mange steder belagt med gamle brosten. Byen har også mange flotte plazas og kirker. Som elev i Quito kan du glæde dig over byens beliggenhed og besøge gamle ruiner, traditionelle markeder og de flotte arkitektur-museer. Du kan også rejse til Galapagos-øerne og nabolandet Peru.

Skolen

Skolen i Quite åbnede i 1990. Den er registreret og godkendt af det ecuadorianske undervisningsministerium og ligger i et flot palæ omgivet af haver og træer i en stille bydel. Her kan du hygge dig i swimming poolen, hot-tub’en eller det tyrkiske bad samt træne på fodboldbanen, gå en tur i de flotte haver eller møde dine nye venner i fælleslokalerne og danseklubben. En privat catering service sørger for dagens hovedmåltid som er frokost. Denne serveres omkring klokken 13:15. Måltidet består af lokale forretter, salater, grøntsager, tropiske frugter og juice. (Frokosten koster ca. US $3.-).

Du har mulighed for at vælge nedenstående kurser
– Intensiv Gruppe (20 lektioner spansk)
– Superintensiv Gruppe (30 lektioner spansk)