Guatemala

Guatemala er et farverigt og gæstfrit sted, hvor du finder mere end 11.000.000 indfødte og mestizos. Landet er kendt som det kulturelle centrum for den før-colombianske Maya-verden. Som ophavsstedet til den mystiske Mayanske civilisation, og et sted som fortsat domineres af urbefolkningen, tilbyder Guatemala et af kontinentets rigeste folketraditioner.

Den kulturelle blanding af urbefolkningen og spanske folkeslag kan ses i dagliglivets mange aspekter. Ældgamle Maya-ritualer væves sammen med katolisismen, og udover spansk tales der blandt de indfødte mere end tyve forskellige sprog og dialekter.

Antigua, kendt som ”La Antigua Ciudad de Guatemala”, blev grundlagt i 1543 som landets hovedstad. Adskillige jordskælv og vulkanudbrud førte til at hovedstaden blev flyttet til dagens Guatemala City. Med en befolkning på omtrent 80.000, er Antigua omgivet af vulkaner og bjerge, og anses som en af de smukkeste kolonibyer i hele Latin Amerika. Byen tiltrækker sprgskoleelever og turister fra hele verden med sin afslappede atmosfære og charme, og kan imponere med mange spanske kirker og klostre fra kolonitiden, det tidligere Kongelige Told Hus og ikke minst de indfødtes farverige markeder.

Byen har også mange caféer, internationale restauranter og et livligt natteliv.

Vores sprogskole i Antigua ligger blot fire karréer fra Plaza Central i en bygning i traditionel kolonistil med en stor have. Klasseundervisningen holdes i et af de fem klasseværelser eller ude i haven. Derudover er der et video- og mødelokale til eftermiddagsaktiviteterne.

Da alt ligger meget centralt i Antigua, finder du skolen i gåafstand både til vore værtsfamilier og til de fleste turistattraktioner.

Du kan vælge mellem nedesnstående kursustyper
– Intensiv Gruppe 20 lektioner pr. uge
– Superintensiv Gruppe 30 lektioner pr. uge

Der er maks. 5 elever i hver klasse.