Peru

Peru er et land med grænser til både Equador, Colombia, Brasilien, Bolivia, Chile og Stillehavet. Landet har ca. 25 millioner indbyggere med varieret etnisk og kulturel baggrund; udover urbefolkningen finder du folk med afrikanske, japanske og kinesiske aner og en stor gruppe mestizos (blanding af indianer og europæisk).

Peru var tidligere det enorme Inkariges hovestad. Idag er det et land med to officielle sprog (spansk og urbefolkningens Quechua) og tre meget forskellige regioner: en smal kyststribe, de brede Andesbjerge og Amazonas regnskoven.

Peru er kendt som inkaernes hjemland, men mange andre pre-colombianske civilisationer, som Nazca og Moche, blomstrede også her. Turister kan opleve de ældgamle ruiner af disse kulturer i og omkring Cuzco.

Denne urgamle by blev grundlagt i år 1100 og var engang hovedstad for den store inkacivilisation. I dag er Cuzco fortsat et hjem for spektakulære eksempler på arkitektur både fra inkakulturen og fra kolonitiden. Inkatemplernes grundmure er fortsat synlige i kolontidens bygninger i og omkring byen.

Det brede udvalg af attraktioner fra både den spanske kolonitid og den forhistoriske inkakultur, gør Cuzco til et fascinerende sted at lære spansk. Den spanske kulturarv har efterladt sig buegange, klostre og kirker som Le Merced fra kolonitiden, mens Inka-attraktioner som Sol Templet pryder landskabet med et flot stenværk og unikke mønstre.

Mange internationale turister er tiltrukket af Cuzco for sin beliggenhed i nærheden af de berømte Machu Picchu ruinerne og Inkaruten. På grund af sin høje beliggenhed er det koldt om natten og svalt på dagene hele året rundt. Dette kan være en god undskyldning til at opsøge de mange markeder som sælger smukke uldsweatre og tekstiler fra Peru.

Skolen

Skolen i Cuzco holder til i en stor bygning på en af Cuzcos hovedavenuer, Avendia El Sol, lige foran en af de vigtigste attraktioner, nemlig Korikancha (Sol Templet). Bygningen huser to hele etager med femten klasseværelser, et videorum, et køkken, et opholdsrum og en terrasse.

Skolen er belejligt placeret i nærheden af hovedpostkontoret, Internet caféer, banker o.s.v. Det ligger omtrent fire karéer fra hovedtorvet, Plaza de Armas, som er et centralt mødepunkt i Cuzco. Klasseværelserne er dekoreret med kunsthåndværk fra Peru.

Du kan vælge nedenstående kursustyper spansk.
– Intensiv Gruppe (20 lektioner spansk)
– Superintensiv Gruppe (30 lektioner spansk)