Rusland

Speak tilbyder russisk på vores sprogskoler i de fantastiske byer Moskva og St. Petersburg! Skolerne har undervist internationale studerende siden 1992 og tilbyder moderne og effektiv sprogundervisning på alle niveauer. Skolerne har gode og moderne undervisningslokaler og en meget kompetent stab i form af både lærere og administration.

At lære russisk kræver mere end et godt sprogøre. For at forstå det moderne russiske sprog ligger der også et behov for et grundlæggende indblik i samfundets udvikling de sidste ti år. Vores skole giver dig muligheden for at gøre dig bekendt med det moderne Rusland, både sprogligt og kulturelt.

Vores skole har et langt og godt forhold til det russiske diplomati og erhvervslivet, og har hjulpet hundredvis af fremstående personer til at kunne lykkedes i dette land. Skolen træner og underviser professionelle mennesker for deres fremtidige arbejde i Rusland, med et specielt fokus på de mange kulturelle forskeligheder. Skolen er den første private sprogskole i Rusland, som fik international anerkendelse da den blev medlem af International Association of Language Centres (IALC) i 1997.