Værtsfamilie

Dette er helt klart den bedste indkvartering for dig, der ønsker maksimalt udbytte af dit ophold. Ved at vælge indkvartering i en privat familie vil du “leve” sproget 24 timer i døgnet!At bo hos en familie i kursusbyen kan være et af de meste mindeværdige og givende oplevelser i forbindelse med dit kursus.

Vores indkvarteringsvejleder i kursusbyerne har god erfaring med at udvælge egnede værtsfamilier på grundlag af familiens åbenhed for internationale kulturer og standarden af hjemmet.

De fleste studerende spiser sammen med værtsfamilien og deler dagligdagens rutiner med dem og får derved hurtigt en god forståelse for lokale skikke og lærer nye ord og udtryk. De fleste steder kan du vælge, om du ønsker kvartpension (morgenmad) eller halvpension (morgen- og aftensmad). I nogle lande sørger værtsfamilierne for frokost i weekenderne.

Da der er kulturelle forskelle, kan der være forskel på standarden af, hvordan familier bor rundt omkring i verden. Med andre ord, så er det ikke sikkert at familiens indretning og madlavning, svarer til noget du normalt ville finde i Danmark.

Minimumalder: 16 år