Cambridge Exam-kursus

University of Cambridge Certificate eksamener hører til blandt verdens mest anerkendte engelskkvalifikationer. Vi har en solid erfaring i at forberede kandidater til at bestå de tre Cambridge eksamener: First Certificate (FCE), Advanced (CAE) og Proficiency (CPE). 20 eller 30 lektioner pr. uge (45 minutter per lektion), 10 eller 12 uger.
Vores Cambridge forberedelseskursus giver dig mulighed for at vælge enten 20 eller 30 intensive lektioner om ugen. Vi begynder med at teste dine færdigheder ved kursets start – og følger konstant op. Den omhyggelige overvågning af dine fremskridt hjælper os til at fokusere på netop de områder, du skal arbejde mest med.

Efterhånden som dit engelske er ved at være på eksamensniveau, bruger vi mere tid på eksamensteknik. Du lærer, hvordan du holder koncentrationen oppe under eksamen, og hvordan du kommer med de svar, der giver dig de højest karakterer.

Cambridge indeholder 20 lektioner om ugen og tilbydes i Storbritannien. Cambridge Intensiv indeholder 30 lektioner om ugen og tilbydes i Storbritannien, Australien, New Zealand, Sydafrika og Malta.

Cambridge-eksamenskurs tilbydes i følgende byer:
Storbritannien: London, Cambridge, Oxford, Bournemouth, Edinburgh og Dublin
Malta: Sliema
Australien: Perth og Sydney
New Zealand: Auckland og Christchurch