Flybilletter

Markedet bugner af gode tilbud på flybilletter til hele verden. Da det er vanskeligt for os at tilbyde dig en rigtig god pris på en flybillet til dit sprogkursus, har vi valgt i stedet at give dig nogle gode råd til, hvordan du kan få en god pris.

Brug altid et anerkendt rejsebureau, når du bestiller din flybillet. De kan hjælpe dig med alle dine spørgsmål og give dig flere priser på forskellige rejsealternativer. Det kan ofte betale sig at ringe rundt til flere steder for at tjekke de forskellige priser. Der findes også mange variationer på en flyrejse. Skal du flyve direkte fra København eller Billund, kan der være mange gode tilbud at hente hos SAS eller Sterling. Skal du derimod rejse på kryds og tværs af Europa eller hele verden i forbindelse med dit sprogkursus, kan det godt betale sig at kontakte et rejsebureau, der tilbyder ungdomsbilletter, som f.eks. Kilroy eller STA. Husk og få en oversigt over, hvilke regler der er for ændring af billetter, og om du i det hele taget kan ændre din rejse undervejs. Bestil evt. via Internettet, der kan der være ekstra penge at spare.

Husk at reservere din flybillet i god tid, så du både får din ønskede afrejsedato og også den bedst tilgængelige pris. Flybilletter til populære destinationer bliver hurtigt udsolgt, særligt i højsæsonen, så bestil i rigtig god tid og SPAR penge!

Det bedste er at ankomme til kursusbyen søndagen før kursusstart. Bestil din returbillet til lørdagen efter din sidste undervisningsdag, medmindre du ønsker at blive nogle ekstra dage efter dit kursus. Såfremt du måtte ønske dette, giv os da besked herom, og vi vil undersøge mulighederne for eventuelt ekstra indkvartering.
Undlad at betale for din flybillet, før end du har en bekræftelse om optagelse på dit sprogkursus fra os.

Hvis du ankommer på et usædvanligt tidspunkt af døgnet (f.eks. midt om natten), husk da og spørg om dette er OK for værtsfamilien eller lejligheden/kollegiet, hvor du skal bo.

Husk og opbevar din flybillet et sikkert sted og ikke miste den! Du må ofte betale en ekstra afgift, hvis du mister billetten da flyselskabet skal udstede en ny til dig. Husk at enkelte billetter kan være tabt, hvis du mister den.